STN EN ISO 3098-4: 2001 (01 3116), Technická dokumentácia výrobku. Písmo Časť 4 Diakritické znamienka a osobitné znaky pre latinskú abecedu (ISO 3098-4: 2000) - Barysz, Igor; Čillík, Ladislav; Sekerešová, Drahomíra (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2001)
Táto národná norma je identická s EN ISO 3098-4: 2000