STN EN ISO 3098-5: 1999 (01 3116), Technická dokumentácia výrobku. Písmo Časť 5 Písmo CAD pre latinskú abecedu, číslice a značky (ISO 3098-5: 1997) - Barysz, Igor; Čillík, Ladislav; Sekerešová, Drahomíra (Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR, 1999)
Táto národná norma je identická s EN ISO 3098-5: 1997