STN EN ISO 3098-6: 2001 (01 3116), Technická dokumentácia výrobku. Písmo Časť 6 Cyrilika (ISO 3098-6: 2000) - Barysz, Igor; Čillík, Ladislav; Sekerešová, Drahomíra (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2001)
Táto národná norma je identická s EN ISO 3098-6: 2000