STN EN ISO 5456-4: 1999 (01 3120), Technické výkresy. Metódy premietania Časť 4 Stredové premietanie - Barysz, Igor; Čillík, Ladislav; Sekerešová, Drahomíra (Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR, 1999)
Táto norma obsahuje ISO 5456-4: 1996