STN EN ISO 128-20: 1999 (01 3121), Technické výkresy. Všeobecné zásady zobrazovania Časť 20 Základné pravidlá vyhotovovania čiar - Barysz, Igor; Čillík, Ladislav; Sekerešová, Drahomíra (Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR, 1999)
Táto norma obsahuje normu ISO 128-20: 1996