STN EN ISO 128-20: 1999 (01 3121), Technické výkresy. Všeobecné zásady zobrazovania Časť 20 Základné pravidlá vyhotovovania čiar - Barysz, Igor; Čillík, Ladislav; Sekerešová, Drahomíra; Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR (Bratislava, Slovensko) Technická normalizačná komisia č. 62 Technické výkresy (Bratislava : Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR, 1999)
Táto norma obsahuje normu ISO 128-20: 1996
Táto norma nahrádza článok 3 v STN ISO 128 z decembra 1996
Spracovateľ: Igor Barysz, Ladislav Čillík, Drahomíra Sekerešová. Technická normalizačná komisia: TNK 62 Technické výkresy
Keywords: normy