STN EN ISO 128-21: 1999 (01 3121), Technické výkresy. Všeobecné zásady zobrazovania Časť 21 Vyhotovovanie čiar systémami CAD - Barysz, Igor; Čillík, Ladislav; Sekerešová, Drahomíra (Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR, 1999)
Táto norma obsahuje ISO 128-21: 1997