STN ISO 128-22: 2001 (01 3121), Technické výkresy. Všeobecné zásady zobrazovania Časť 22 Základné dohody a pravidlá používania odkazových čiar a zástavok odkazových čiar - Barysz, Igor; Čillík, Ladislav; Sekerešová, Drahomíra (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2001)
Táto norma obsahuje normu ISO 128-22: 1999