STN ISO 128-22: 2001 (01 3121), Technické výkresy. Všeobecné zásady zobrazovania Časť 22 Základné dohody a pravidlá používania odkazových čiar a zástavok odkazových čiar - Barysz, Igor; Čillík, Ladislav; Sekerešová, Drahomíra; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická normalizačná komisia č. 62 Technické výkresy (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2001)
Táto norma obsahuje normu ISO 128-22: 1999
Táto norma nahrádza kapitoly 2, 3, 4, 5, 6 a 13 normy STN 01 3206 z 28. februára 1980
Spracovateľ: Igor Barysz, Ladislav Čillík, Drahomíra Sekerešová. Technická normalizačná komisia: TNK 62 Technické výkresy
Keywords: normy