STN ISO 128-23: 2001 (01 3121), Technické výkresy. Všeobecné zásady zobrazovania Časť 23 Čiary na stavebných výkresoch - Barysz, Igor; Čillík, Ladislav; Sekerešová, Drahomíra (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2001)
Táto norma obsahuje normu ISO 128-23: 1999