STN ISO 128-24: 2000 (01 3121), Technické výkresy. Všeobecné zásady zobrazovania Časť 24 Čiary na strojníckych výkresoch - Barysz, Igor; Čillík, Ladislav; Sekerešová, Drahomíra (Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR, 2000)
Táto norma obsahuje ISO 128-24: 1999