STN ISO 128-24: 2000 (01 3121), Technické výkresy. Všeobecné zásady zobrazovania Časť 24 Čiary na strojníckych výkresoch - Barysz, Igor; Čillík, Ladislav; Sekerešová, Drahomíra; Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR (Bratislava, Slovensko) Technická normalizačná komisia č. 62 Technické výkresy (Bratislava : Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR, 2000)
Táto norma obsahuje ISO 128-24: 1999
Spracovateľ: Igor Barysz, Ladislav Čillik, Drahomíra Sekerešová. Technická normalizačná komisia: TNK 62 Technické výkresy
Norma je zrušená od 1. 9. 2018
Keywords: normy