STN ISO 128-30: 2002 (01 3121), Technické výkresy. Všeobecné zásady zobrazovania Časť 30 Základné pravidlá vyhotovovania pohľadov - Barysz, Igor; Čillík, Ladislav; Sekerešová, Drahomíra (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2002)
Táto norma obsahuje ISO 128-30: 2001