STN ISO 128-34: 2002 (01 3121), Technické výkresy. Všeobecné zásady zobrazovania Časť 34 Pohľady na strojníckych výkresoch - Barysz, Igor; Čillík, Ladislav; Sekerešová, Drahomíra (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2002)
Táto norma obsahuje ISO 128-34: 2001