STN ISO 128-40: 2002 (01 3121), Technické výkresy. Všeobecné zásady zobrazovania Časť 40 Základné pravidlá vyhotovovania rezov a prierezov - Barysz, Igor; Čillík, Ladislav; Sekerešová, Drahomíra (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2002)
Táto norma obsahuje ISO 128-40: 2001