STN ISO 128-44: 2002 (01 3121), Technické výkresy. Všeobecné zásady zobrazovania Časť 44 Rezy a prierezy na strojníckych výkresoch - Barysz, Igor; Čillík, Ladislav; Sekerešová, Drahomíra (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2002)
Táto norma obsahuje ISO 128-44: 2001