STN ISO 128-50: 2002 (01 3121), Technické výkresy. Všeobecné zásady zobrazovania Časť 50 Základné pravidlá znázorňovania plôch rezov a prierezov - Barysz, Igor; Čillík, Ladislav; Sekerešová, Drahomíra; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická normalizačná komisia č. 62 Technické výkresy (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2002)
Táto norma obsahuje ISO 128-50: 2001
Spracovateľ: Igor Barysz, Ladislav Čillík, Drahomíra Sekerešová. Technická normalizačná komisia: TNK 62 Technické výkresy
Keywords: normy