STN EN ISO 6412-1: 1998 (01 3125), Technické výkresy. Zjednodušené zobrazovanie potrubí Časť 1 Všeobecné pravidlá a pravouhlé zobrazenie (ISO 6412-1: 1989) - Tarbajovský, Ján; Sekerešová, Drahomíra (Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR, 1998)
Táto národná norma je identická s EN ISO 6412-1: 1994