STN EN ISO 6412-2: 1998 (01 3125), Technické výkresy. Zjednodušené zobrazovanie potrubí Časť 2 Izometrické premietanie (ISO 6412-2: 1989) - Tarbajovský, Ján; Sekerešová, Drahomíra; Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR (Bratislava, Slovensko) Technická normalizačná komisia č. 62 Technické výkresy (Bratislava : Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR, 1998)
Táto národná norma je identická s EN ISO 6412-2: 1994
Spracovateľ: Ján Tarbajovský, Drahomíra Sekerešová. Technická normalizačná komisia: TNK 62 Technické výkresy
Keywords: normy