STN EN ISO 6412-3: 1998 (01 3125), Technické výkresy. Zjednodušené zobrazovanie potrubí Časť 3 Konečné obrysy ventilačných a odvodňovacích systémov (ISO 6412-3: 1993) - Tarbajovský, Ján; Sekerešová, Drahomíra (Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR, 1998)
Táto národná norma je identická s EN ISO 6412-3: 1996