STN EN ISO 7083: 1997 (01 3138), Technické výkresy. Značky pre geometrické tolerovanie. Tvary a rozmery (ISO 7083: 1983). - Tarbajovský, Ján; Sekerešová, Drahomíra (Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR, 1997)
Táto národná norma je identická s EN ISO 7083: 1994