STN EN ISO 7083: 1997 (01 3138), Technické výkresy. Značky pre geometrické tolerovanie. Tvary a rozmery (ISO 7083: 1983). - Tarbajovský, Ján; Sekerešová, Drahomíra; Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR (Bratislava, Slovensko) Technická normalizačná komisia č. 62 Technické výkresy (Bratislava : Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR, 1997)
Táto národná norma je identická s EN ISO 7083: 1994
Táto norma nahrádza článok 2.2 v STN 01 3137 z 19. 5. 1981
Spracovateľ: Ján Tarbajovský, Drahomíra Sekerešová. Technická normalizačná komisia: TNK 62 Technické výkresy
Keywords: normy