STN EN ISO 5261: 2001 (01 3141), Technické výkresy. Zjednodušené označovanie nosníkov a profilových tyčí (ISO 5261: 1995). - Bajla, Jozef; Sekerešová, Drahomíra (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2001)
Táto národná norma je identická s EN ISO 5261: 1999