STN EN ISO 5261: 2001 (01 3141), Technické výkresy. Zjednodušené označovanie nosníkov a profilových tyčí (ISO 5261: 1995). - Bajla, Jozef; Sekerešová, Drahomíra; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická normalizačná komisia č. 62 Technické výkresy (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2001)
Táto národná norma je identická s EN ISO 5261: 1999
Spracovateľ: Jozef Bajla, Drahomíra Sekerešová. Technická normalizačná komisia: TNK 62 Technické výkresy
Keywords: normy