STN EN ISO 1302: 2004 (01 3144), Geometrické špecifikácie výrobkov (GPS). Označovanie charakteru povrchu v technickej dokumentácii výrobku (ISO 1302: 2002). - Barysz, Igor; Čillík, Ladislav (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2004)
Táto norma je slovenskou verziou EN ISO 1302: 2002