STN EN ISO 5845-1: 2001 (01 3150), Technické výkresy. Zjednodušené zobrazovanie zostáv so spojovacími súčiastkami Časť 1 Všeobecné pravidlá (ISO 5845-1: 1995) - Barysz, Igor; Čillík, Ladislav; Sekerešová, Drahomíra (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2001)
Táto národná norma je identická s EN ISO 5845-1: 1999