STN ISO 5845-2: 2001 (01 3150), Technické výkresy. Zjednodušené zobrazovanie zostáv so spojovacími súčiastkami Časť 2 Nity pre letecké zariadenia (ISO 5845-2: 1995) - Barysz, Igor; Čillík, Ladislav; Sekerešová, Drahomíra (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2001)
Táto národná norma obsahuje ISO 5845-2: 1995