STN EN ISO 15785: 2004 (01 3153), Technické výkresy. Zjednodušené zobrazovanie a označovanie lepených, prehýbaných a prelisovaných spojov (ISO 15785: 2002). - Bajla, Jozef (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2004)
Táto norma je slovenskou verziou EN ISO 15785: 2002