STN EN ISO 15785: 2004 (01 3153), Technické výkresy. Zjednodušené zobrazovanie a označovanie lepených, prehýbaných a prelisovaných spojov (ISO 15785: 2002). - Bajla, Jozef; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 62 Technické výkresy (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2004)
Táto norma je slovenskou verziou EN ISO 15785: 2002
Táto norma nahrádza článok 2 STN 01 3152 zo 16. 9. 1983 v celom rozsahu
Spracovateľ: Jozef Bajla. Technická komisia: TK 62 Technické výkresy
Keywords: normy