STN EN 22553: 1996 (01 3155), Zvárané a spájkované spoje. Označovanie na výkresoch. - Paldanová, Iveta; Války, Miroslav (Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR, 1996)
Táto norma je identická s EN 22553: 1993