STN EN ISO 2162-1: 1998 (01 3210), Technická dokumentácia výrobku. Pružiny Časť 1 Zjednodušené zobrazovanie (ISO 2162-1: 1993) - Tarbajovský, Ján; Sekerešová, Drahomíra (Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR, 1998)
Táto národná norma je identická s EN ISO 2162-1: 1996