STN EN ISO 2162-1: 1998 (01 3210), Technická dokumentácia výrobku. Pružiny Časť 1 Zjednodušené zobrazovanie (ISO 2162-1: 1993) - Tarbajovský, Ján; Sekerešová, Drahomíra; Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR (Bratislava, Slovensko) Technická normalizačná komisia č. 62 Technické výkresy (Bratislava : Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR, 1998)
Táto národná norma je identická s EN ISO 2162-1: 1996
Táto norma nahrádza STN 01 3210 z 25. 3. 1977 v celom rozsahu
Spracovateľ: Ján Tarbajovský, Drahomíra Sekerešová. Technická normalizačná komisia: TNK 62 Technické výkresy
Keywords: normy