STN EN ISO 6410-1: 2000 (01 3213), Technické výkresy. Závity skrutiek a závitové časti Časť 1 Všeobecné zásady (ISO 6410-1: 1993) - Tarbajovský, Ján; Sekereová, Drahomíra; Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR (Bratislava, Slovensko) Technická normalizačná komisia č. 62 Technické výkresy (Bratislava : Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR, 2000)
Táto národná norma je identická s EN ISO 6410-1: 1996
Táto norma nahrádza STN ISO 6410 z februára 1995 v celom rozsahu
Spracovateľ: Ján Tarbajovský, Drahomíra Sekerešová. Technická normalizačná komisia: TKN 62 Technické výkresy
Keywords: normy