STN EN ISO 6410-3: 2000 (01 3213), Technické výkresy. Závity skrutiek a závitové časti Časť 3 Zjednodušené zobrazenie (ISO 6410-3: 1993) - Tarbajovský, Ján; Sekerešová, Drahomíra (Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR, 2000)
Táto národná norma je identická s EN ISO 6410-3: 1996