STN EN ISO 6410-3: 2000 (01 3213), Technické výkresy. Závity skrutiek a závitové časti Časť 3 Zjednodušené zobrazenie (ISO 6410-3: 1993) - Tarbajovský, Ján; Sekerešová, Drahomíra; Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR (Bratislava, Slovensko) Technická normalizačná komisia č. 62 Technické výkresy (Bratislava : Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR, 2000)
Táto národná norma je identická s EN ISO 6410-3: 1996
Táto norma ruší v STN 01 3151 z 13. 7. 1981 v tabuľke 1 v stĺpci zjednodušené zobrazenie položiek 1 až 6
Spracovateľ: Ján Tarbajovský, Drahomíra Sekerešová. technická normalizačná komisia: TNK 62 Technické výkresy
Keywords: normy