STN 01 3214: 1995, Výkresy v strojárenstve. Zobrazovanie skrutiek a matíc. - Pešička, Ladislav; Sekerešová, Drahomíra; Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR (Bratislava, Slovensko) (Bratislava : Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR, 1995)
Norma sa vydáva z technických a ekonomických dôvodov v českom jazyku
Spracovateľ: Ladislav Pešička, Drahomíra Sekerešová.
Keywords: normy