STN EN ISO 2203: 1998 (01 3215), Technické výkresy. Zobrazovanie ozubených kolies (ISO 2203: 1973). - Dzurus, Ladislav; Haltenberger, Sebastián; Sekerešová, Drahomíra (Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR, 1998)
Táto národná norma je identická s EN ISO 2203: 1997