STN EN ISO 2203: 1998 (01 3215), Technické výkresy. Zobrazovanie ozubených kolies (ISO 2203: 1973). - Dzurus, Ladislav; Haltenberger, Sebastián; Sekerešová, Drahomíra; Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR (Bratislava, Slovensko) Technická normalizačná komisia č. 9 Ozubené kolesá a prevodovky s ozubenými kolesami (Bratislava : Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR, 1998)
Táto národná norma je identická s EN ISO 2203: 1997
Táto norma nahrádza STN 01 3215 z 15. 4. 1977 v celom rozsahu
Spracovateľ: Ladislav Dzurus, Sebastián Haltenberger, Drahomíra Sekerešová. Technická normalizačná komisia: TNK 9 Ozubené kolesá a prevodovky s ozubenými kolesami
Keywords: normy