STN 01 3216-2: 2000, Výkresy v strojárstve. Údaje zadávané na výrobu ozubených kolies Časť 2 Kužeľové kolesá s priamym ozubením - Dzurus, Ladislav; Haltenberger, Sebastián; Bajla, Jozef (Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR, 2000)
Táto norma obsahuje normu ISO 1341: 1976