STN 01 3216-2: 2000, Výkresy v strojárstve. Údaje zadávané na výrobu ozubených kolies Časť 2 Kužeľové kolesá s priamym ozubením - Dzurus, Ladislav; Haltenberger, Sebastián; Bajla, Jozef; Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR (Bratislava, Slovensko) Technická normalizačná komisia č. 9 Ozubené kolesá a prevodovky s ozubenými kolesami; Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR (Bratislava, Slovensko) Technická normalizačná komisia č. 62 Technické výkresy (Bratislava : Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR, 2000)
Táto norma obsahuje normu ISO 1341: 1976
Táto norma spolu s STN 01 3216-1, STN 01 3216-3, STN 01 3216-4 ruší STN 01 3216 z 27. 12. 1979 v celom rozsahu
Spracovateľ: Ladislav Dzurus, Sebastián Haltenberger, Jozef Bajla. Technická normalizačná komisia: TNK 9 Ozubené kolesá a prevodovky s ozubenými kolesami, TNK 62 Technické výkresy
Keywords: normy