STN EN ISO 8826-1: 1998 (01 3222), Technické výkresy. Valivé ložiská Časť 1 Všeobecné zjednodušené zobrazenie (ISO 8826-1: 1989) - Barysz, Igor; Čillík, Ladislav; Sekerešová, Drahomíra (Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR, 1998)
Táto národná norma je identická s EN ISO 8826-1: 1995