STN EN ISO 8826-2: 1998 (01 3222), Technické výkresy. Valivé ložiská Časť 2 Podrobnejšie zjednodušené zobrazenie (ISO 8826-2: 1994) - Barysz, Igor; Čillík, Ladislav; Sekerešová, Drahomíra (Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR, 1998)
Táto norma je identická s EN ISO 8826-2: 1997