STN EN ISO 8826-2: 1998 (01 3222), Technické výkresy. Valivé ložiská Časť 2 Podrobnejšie zjednodušené zobrazenie (ISO 8826-2: 1994) - Barysz, Igor; Čillík, Ladislav; Sekerešová, Drahomíra; Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR (Bratislava, Slovensko) Technická normalizačná komisia č. 62 Technické výkresy (Bratislava : Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR, 1998)
Táto norma je identická s EN ISO 8826-2: 1997
Táto norma spolu s STN EN ISO 8826-1 nahrádza STN 01 3222 z 19. 5. 1981 v celom rozsahu
Spracovateľ: Igor Barysz, Ladislav Čillík, Drahomíra Sekerešová. Technická normalizačná komisia: TNK 62 Technické výkresy
Keywords: normy