STN EN ISO 3952-1: 2000 (01 3226), Kinematické schémy. Grafické značky Časť 1 (ISO 3952-1: 1981) - Bajla, Jozef; Sekerešová, Drahomíra (Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR, 2000)
Táto národná norma je identická s EN ISO 3952-1: 1994