STN EN ISO 3952-1/A1: 2005 (01 3226), Kinematické schémy. Grafické značky Časť 1 (ISO 3952-1: 1981/Amd 1: 2002). Zmena A1 (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2005)
Táto zmena A1 STN EN ISO 3952-1: 2000 je slovenskou verziou EN ISO 3952-1: 1994/A1: 2004