STN EN ISO 3952-2: 2000 (01 3226), Kinematické schémy. Grafické značky Časť 2 (ISO 3952-2: 1981) - Bajla, Jozef; Sekerešová, Drahomíra; Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR (Bratislava, Slovensko) Technická normalizačná komisia č. 62 Technické výkresy (Bratislava : Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR, 2000)
Táto národná norma je identická s EN ISO 3952-2: 1994
Táto norma spolu s STN EN ISO 3952-1, STN EN ISO 3952-3 a STN EN ISO 3952-4 nahrádza STN 01 3226 z 11. 11. 1982 v celom rozsahu
Spracovateľ: Jozef Bajla, Drahomíra Sekerešová. Technická normalizačná komisia: TNK 62 Technické výkresy
Keywords: normy