STN EN ISO 3952-3: 2000 (01 3226), Kinematické schémy. Grafické značky Časť 3 (ISO 3952-3: 1979) - Bajla, Jozef; Sekerešová, Drahomíra (Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR, 2000)
Táto národná norma je identická s EN ISO 3952-3: 1994