STN EN ISO 6414: 2000 (01 3229), Technické výkresy pre sklárske výrobky (ISO 6414: 1982). - Bajla, Jozef; Sekerešová, Drahomíra (Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR, 2000)
Táto národná norma je identická s EN ISO 6414: 1994