STN ISO 9222-1: 1995 (01 3235), Technické výkresy. Tesnenia pohybujúcich sa častí Časť 1 Schématické zobrazovanie. Všeobecné zásady - Civín, Jozef; Sekerešová, Drahomíra; Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR (Bratislava, Slovensko) (Bratislava : Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR, 1995)
Táto norma obsahuje ISO 9222-1: 1989
Táto norma spolu s STN ISO 9222-2 nahrádza STN 01 3235 z 29. 4. 1986 v celom rozsahu
Spracovateľ: Jozef Civín, Drahomíra Sekerešová.
Keywords: normy