STN ISO 6411: 1997 (01 3240), Technické výkresy. Zjednodušené zobrazenie strediacich otvorov. - Tarbajovský, Ján; Sekerešová, Drahomíra (Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR, 1997)
Táto norma obsahuje ISO 6411: 1982